Fysik

C = m gange c

07. maj 2007 af lålåseje (Slettet)
Hvad er det nu C og c står for? jeg ved m er massen..

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2007 af mathon

C er varmekapaciteten

c er den specifikke varmekapacitet

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2007 af Stenalt (Slettet)

c = specifik varmekapacitet, C = varmekapacitet

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2007 af mathon

C = m*c

Skriv et svar til: C = m gange c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.