Matematik
3.010 B
08. maj 2007 af
Eleven17 (Slettet)
Arbejdsprocesser udføres ofte mere effektivt, efterhånden som udøveren af arbejdet får større erfaring.
I en model for arbejdsprocessers effektivitet gælder, at effektiviteten f(t) , som funktion af tiden t (uger) udøveren har været beskæftiget med arbejdet, er givet ved f(t)=1,00-0,60*0,9t , t>0 .
a) Hvor længe skal udøveren have været beskæftiget med arbejdet, før effektiviteten er 0,95?
?????????????????????????
Hvordan ? Hvor skal jeg sætte 0,95 ind?
I en model for arbejdsprocessers effektivitet gælder, at effektiviteten f(t) , som funktion af tiden t (uger) udøveren har været beskæftiget med arbejdet, er givet ved f(t)=1,00-0,60*0,9t , t>0 .
a) Hvor længe skal udøveren have været beskæftiget med arbejdet, før effektiviteten er 0,95?
?????????????????????????
Hvordan ? Hvor skal jeg sætte 0,95 ind?
Svar #1
08. maj 2007 af M;e (Slettet)
Du skal sætte din forskrift lig 0,95:
0,95=1,00-0,60*0,9t
her fra skal du så isolere t, der jo er tiden.
0,95=1,00-0,60*0,9t
her fra skal du så isolere t, der jo er tiden.
Skriv et svar til: 3.010 B
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
