Matematik
lineære
08. maj 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hej
vil lige spørge oat
i lineære om hvordan man finder b
de 2 punkter er
(25,418,50)og (50,539,50)
har fundet a det er 4,84
altså y=4,84x +b
for at finde b er det sådan
418,50=4,84*25)+b
418,50=121 + b
418,50 - 121=b
B=297,5
for at kontroller det kan man bruge den anden punkt på samme måde ik ?
men har gjort det men får ik præsic det samme tal
vil lige spørge oat
i lineære om hvordan man finder b
de 2 punkter er
(25,418,50)og (50,539,50)
har fundet a det er 4,84
altså y=4,84x +b
for at finde b er det sådan
418,50=4,84*25)+b
418,50=121 + b
418,50 - 121=b
B=297,5
for at kontroller det kan man bruge den anden punkt på samme måde ik ?
men har gjort det men får ik præsic det samme tal
Svar #1
08. maj 2007 af DeutscherDäne (Slettet)
"oat" hvad er det en forkortelse for?? stavefejl eller har jeg aldrig lagt mærke til ordet??
Svar #2
08. maj 2007 af DeutscherDäne (Slettet)
"men har gjort det men får ik præsic det samme tal"
Hvis du selv har aflæst punkterne, er det meget sandsynligt, at du ikke har aflæst 100,00% rigtig. Hvis punkterne er opgivet, skal du ignore forskellen og sige, at forfatteren af opgaven har aflæst punkterne upræcist.
Hvis du selv har aflæst punkterne, er det meget sandsynligt, at du ikke har aflæst 100,00% rigtig. Hvis punkterne er opgivet, skal du ignore forskellen og sige, at forfatteren af opgaven har aflæst punkterne upræcist.
Svar #3
11. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)
ok så hvis man skal kontrolelr noget skal man bruge den anden punkt for at se om resultate er rigtig
Skriv et svar til: lineære
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
