Fysik

Lysets brydning

09. maj 2007 af Viggo99 (Slettet)
Hej alle

Jeg har lidt problemer med at forstå hvad forskellen mellem n12 og n21 er.

Er det måske noget i kan hjælpe med?



På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2007 af mathon


n1*sin(theta_1) = n2*sin(theta_2)

sin(theta_1)/sin(theta_2) = n2/n1 = n12
forholdet når strålegangen er fra stof_1 til stof_2


sin(theta_2)/sin(theta_1) = n1/n2 = n21
forholdet når strålegangen er fra stof_2 til stof_1




Skriv et svar til: Lysets brydning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.