Matematik

nem sinus relation

09. maj 2007 af tralalalala (Slettet)
hvordan er det nu man finder B her:

0,274 = sinB/5,0

?

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2007 af ninnacaroline (Slettet)

Du isolerer først sinB

0.274 * 5.0 = sinB
Hvorefter B findes ved at bruge sin^-1

Mvh Ninna

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2007 af Nicklas.sk (Slettet)

0,274 = sinB/5,0 <=>
0,274*5,0=sinB <=>
B=sin^-1(0,274*5,0)

Svar #3
09. maj 2007 af tralalalala (Slettet)

det kan bare ikke lade sig gøre, da det jeg fører op i sin^-1 er større end 1.. øv

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. maj 2007 af ninnacaroline (Slettet)

Er du sikker på at opgaven er rigtig stillet op så ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. maj 2007 af ibibib (Slettet)

I en anden tråd har jeg gjort tralalala opmærksom på at lommeregneren er indstillet på radianer og ikke på grader.

Brugbart svar (0)

Svar #6
09. maj 2007 af Pelle89 (Slettet)

ja men 0,274*5,0 giver stadig mere end 1 ibibib det kan jeg også regne ud :D

Brugbart svar (0)

Svar #7
09. maj 2007 af ibibib (Slettet)

Ja, det har du ret i, men se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=343415

Skriv et svar til: nem sinus relation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.