Matematik
B * F=s
11. maj 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hej
jeg har fået spørgesmål til eksam som kan være mulig at de spørger til eksam:
forklar fremskrivningsfaktor og B * F=s du skal fortælle om indekstal
er det nok med at sige
fremskrivningsfaktor er 1+r
fra rentefod til fremskrivningsfaktor +1
fra rentefod til rentefod -1
B * F=s
s slutværdi
b begyndelsesværdi
f fremskrivningsfaktor
er det nok med det
indekstal ved jeg ik hvad jeg skal sig præcis ved i
jeg har fået spørgesmål til eksam som kan være mulig at de spørger til eksam:
forklar fremskrivningsfaktor og B * F=s du skal fortælle om indekstal
er det nok med at sige
fremskrivningsfaktor er 1+r
fra rentefod til fremskrivningsfaktor +1
fra rentefod til rentefod -1
B * F=s
s slutværdi
b begyndelsesværdi
f fremskrivningsfaktor
er det nok med det
indekstal ved jeg ik hvad jeg skal sig præcis ved i
Skriv et svar til: B * F=s
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
