Matematik

ligning

14. maj 2007 af Lisa02 (Slettet)
Har et lille problem med denne liging:

X^2 = 64

Skal man så sige, to tal der ganges med hinanden og giver 64 ?
--> 8

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2007 af mathon

...et tal ganget med sig selv!!!

har du prøvet -8

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2007 af -Zeta- (Slettet)

x^2 = 64

sqrt(x^2) = sqrt(64)

x = sqrt(64)

x = 8 v -8

Svar #3
14. maj 2007 af Lisa02 (Slettet)

det giver både 8 og -8

Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.