Matematik
udregning
14. maj 2007 af
Lisa02 (Slettet)
7 * (-2) + 3 * (-2)
-->
-14 + (-6)
Skal man så derefter sige at forid der står + efter 14 og 6 er minus, giver +*- = -
Og derefter heddet det så:
-14-6 = -20
-->
-14 + (-6)
Skal man så derefter sige at forid der står + efter 14 og 6 er minus, giver +*- = -
Og derefter heddet det så:
-14-6 = -20
Skriv et svar til: udregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
