Matematik

proportionale

14. maj 2007 af thelife (Slettet)
hej


der står i mn opg


størrelserne x og y er proportionale


x 2 3 4 10

y 9


udfyld tabellen


hvordan løser man den her opg

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2007 af Miffi (Slettet)

y = ax+b

9 = a * 2
a = 9/2
a = 4,5

Svar #2
14. maj 2007 af thelife (Slettet)

detkan ik passe for i min facitliste står der under

3 4 10
13,5 18 45

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2007 af Julz (Slettet)

proportionale størrelser x og y :

y=k*x

eller

y/x=k

hvor k er konstant

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. maj 2007 af Jargal (Slettet)

Miffi mener at du skal gange x med 4,5 så får du y
f.eks. 3*4,5= 13,5

Svar #5
14. maj 2007 af thelife (Slettet)

men hvor får miffi 4,5 fra?

Svar #6
14. maj 2007 af thelife (Slettet)

hvor får miffi 4,5 fra

Svar #7
14. maj 2007 af thelife (Slettet)

nå ja nu ved jeg det heeh 9/2=4,5 nu ved jeg det

Brugbart svar (0)

Svar #8
14. maj 2007 af Jargal (Slettet)

du har jo x1 og y1
9 divideret med 2
bare for at se hvor meget x og y er propotionale
så får man 4,5 og de gælder for alle de andre x og y

Skriv et svar til: proportionale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.