Fysik

Fysik

21. maj 2007 af berivan23 (Slettet)
Hej.. Jeg har svært ved et par opgaver som ligger på linket håber der er nogen der kan hjælpe mig

link:
http://peecee.dk/?id=47035

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2007 af mathon


a) 85m^3/time*(36/60)time =

b E = m*c*delta_t...

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. maj 2007 af mathon

c) p = n*R*T/V

R = 0,082058 L*atm/(mol*K)

ved 25C og 1 atm fylder 1 mol luft 24,5L

ved 35C og 1 atm fylder 1 mol luft 25,3L

Svar #3
24. maj 2007 af berivan23 (Slettet)

Jeg forstår ikke hvordan du laver opgave c.. hvad er R, og hvordan har du fået faciten..
VIl du ikke nok forklarer opgace dybere

Skriv et svar til: Fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.