Matematik

lineære

22. maj 2007 af thelife (Slettet)
hej


der står i min opgave at forklar ud fra nogle eksepler hvordan man kan tegne grafen for en lineære funktion uden at bruge et almindeligt støttepunkt


y= 2x +4 det er ikke sådan en man skal bruge kan det ikke passe

er det ikke mere sådan en punkter fx P(1,5) og Q(4,11)

hvordan skaljeg forklar det

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2007 af mathon


et støttepunkt er du nødt til at anvende

men ved hjælp af vinkelmåler kan du indtegne y= 2x +4,
da hældningen med x-aksen er tan^-1(2)

Svar #2
22. maj 2007 af thelife (Slettet)

hvad mener du med tan^-1(2) det er ikke en trekant jeg snakker om deter lineære funktion

ellers har jeg ikke haft det før :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2007 af mathon


hældningstallet er lig med tangens til hældningsvinklen

2 = tan(v)

v = tan^-1(2)

Skriv et svar til: lineære

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.