Matematik

differentiering

25. maj 2007 af omallycat (Slettet)
Hvordan differentieres: A(x)=21/4*x - 1/84*x^3 ?
Er det produkt reglen eller sammensat funktion eller noget helt tredje?

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2007 af mathon


A(x)=21/4*x - 1/84*x^3

A'(x)= (21/4)*x^(1-1) - (1/84)*3*x^(3-1)

Skriv et svar til: differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.