Matematik
ligning
27. maj 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hej
hvordan løser man denne ligning
3 kubikrod x+1 =10
hvordan løser man denne ligning
3 kubikrod x+1 =10
Svar #1
27. maj 2007 af ibibib (Slettet)
3'de rod af(x) + 1 = 10 ???
3'de rod af(x) = 9
x = 9^3 = 729.
3'de rod af(x) = 9
x = 9^3 = 729.
Svar #3
27. maj 2007 af ibibib (Slettet)
Nej, det passer ikke når du sætter ind i den opringelige ligning.
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
