Kemi

Oxidationstal?

28. maj 2007 af Mance (Slettet)
Er der en som kan hjælpe mig med oxidationstallet for Flour (eller aluminium)?
Sidder og øver opgaver inden skrf. kemi og skal bruge oxidationstallet til en redoxreaktion hvor hexaflouroaluminat indgår.

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2007 af Stenalt (Slettet)

Er det ikke bare Flours ladning = -1?

Svar #2
28. maj 2007 af Mance (Slettet)

hmm ladning og oxidationstal er jo ikke det samme.

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2007 af mathon


AlF6---

OT(Al)=+3
OT(F) = -1


Svar #4
28. maj 2007 af Mance (Slettet)

Super, tak for det ;)

Skriv et svar til: Oxidationstal?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.