Matematik

ligning

30. maj 2007 af Danner39 (Slettet)
Jeg har fået opgaven:

Arealet af et rektangel er 95 cm^2 og dets omkreds er 50 cm.

Hvordan kan man finde sidernes længder ud fra det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2007 af mathon


l*b = 95

2(l+b) = 50 eller l+b = 25

altså:
l*b = 95
l+b = 25
.................. to ligninger af 1.grad med to ubekendte

Svar #2
30. maj 2007 af Danner39 (Slettet)

ok tak.

Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.