Matematik
forklaring til ligning!
30. maj 2007 af
hanzai (Slettet)
Nogle der kan hjælpe med at løse den og give en forklaring på hvordan den løses?
2x^2 -6x + 4 = 0?
2x^2 -6x + 4 = 0?
Svar #1
30. maj 2007 af Plougmann (Slettet)
Denne ligning skal løses som en almindelig andengradsligning. Det er altså et spørgsmål om, at du skal bruge ligningen for rødder!
Så skal du gerne komme frem til et resultat:
x=1 eller x=2
Så skal du gerne komme frem til et resultat:
x=1 eller x=2
Skriv et svar til: forklaring til ligning!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
