Matematik

b . f=s

31. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)
hej


har lavet denne her men forstår ikke hvorfor jeg skal minuse den altså -25

tv koster 5000 kr ogman sparer nu 25 %

s?
b 5000

F -25/100+1=0,75

har endelige b . f=s ikk en navn ligesom der noget der hedder potentielle

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2007 af josemaria (Slettet)

Kan du uddybe det lidt mere?
Jeg er ikke sikker på at jeg forstår hvad det er du skal.

Svar #2
31. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)

altså jeg forstår ikke hvorfor jeg skal sige -25 den falder jo ikke

Svar #3
31. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)

altså jeg forstår ikke hvorfor jeg skal sige -25 den falder jo ikke

Brugbart svar (0)

Svar #4
31. maj 2007 af peter lind

Det er mig lidt uklar, hvad opgaven går ud på; men der kommer i hvert fald et minus fra at der er rabat. Du skal nemlig trække rabatten fra den oprindelige indkøbspris.

Skriv et svar til: b . f=s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.