Matematik

Bevis b "Hjælp"

06. juni 2007 af l3ella (Slettet)
Jeg skal snart op til mundtlig matematik eksamen, og mangler et bevis for b i en lineær funktion..
Nogle der kan skrive formlen ned, og forklare hvad de har gjort ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2007 af The Master (Slettet)

y = ax +b mener du?

Svar #2
07. juni 2007 af l3ella (Slettet)

Ja. Altså ved godt hvordan man beviser a, men ved ikke hvordan man laver beviset på b.

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. juni 2007 af The Master (Slettet)

Når a=0 angiver b skæringen på y-aksen.

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. juni 2007 af Matkaj

Hvis du kender a og ligningen y = ax + b, får du etudtryk for b ved at isolere b:
y - ax = b. Så hvis du kender et punkt (x,y) på linjen kan formlen bruges til beregning af b.

Svar #5
12. juni 2007 af l3ella (Slettet)

nåårh Ja. Hehe. Det vidste jeg egentlig godt (:
Men tak for hjælpen alligevel!

Skriv et svar til: Bevis b "Hjælp"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.