Kemi

Dumpet til kemi eksamen

11. juni 2007 af Julie_2650 (Slettet)
Heej alle sammmen.

Jeg er idag (d. 11. juni) dumpet til min kemi eksamen.

Det værste ved det hele er, at jeg nok nu ikke kan komme ind på universitet og læse biologi (der står med adgangskrav, at man ska ha kemi B, men burde det så ikke osse være bestået ?)

Er der nogen som ved hvad jeg kan gøre, så jeg kan få en anden karakter, som måske kan få mig ind (jeg ved godt det ikke kan lade sig gøre at få det på studenterbeviset)

Håber jeg er forståelig nok, ellers så sig lige til. Så formulere jeg mig anderledes :)

Hilsen
Julie (med 00 i kemi :( !)

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2007 af perjepsen (Slettet)

2 ting

jeg har hørt at nogle gange kan man stadig komme ind hvis en gennemsnit er fint til trods for man er dumpet

normat ville man vel kunne gå til omeksamen, men den nye reform gør det vidst ikke muligt for dem for den gamle reform at gøre det?

held og lykk med det

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. juni 2007 af stræber-pigen (Slettet)

#0 Hvordan kan man egentlig få 00 ? Hvis du er mødt op kan du da ikke få under 03..

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. juni 2007 af maius (Slettet)

du kan også supplere med kemi bagefter... læser det som et enkelt fag i cirka et år eller et halvt er ikke sikker... som så gør det muligt at blive optaget.. sammen med det rigtige gennemsnit :-)

Svar #4
11. juni 2007 af Julie_2650 (Slettet)

Til perjepsen

Jeg er på den nye reform.
Men jeg håber osse på at komme ind. Jeg søger i hvert fald alligevel :)

Og tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. juni 2007 af Raver-chick (Slettet)

Jo hvis de får efter den nye skale

Svar #6
11. juni 2007 af Julie_2650 (Slettet)

Til *Julia* :

Jeg er på den nye karakterskala, og 00 er 00/5 på den gamle.
Jeg ved det heller ikke. Jeg sagde vel bare ikke noget relevant.

Til maruis :

Jah, det har jeg osse tænkt på, og tror osse jeg vil gøre det. Ved du hvor man kan gøre det henne ?

Brugbart svar (0)

Svar #7
11. juni 2007 af allan_sim

#0.
Ja, faget skal være bestået, hvis det er et specifikt adgangskrav, men beståkravet er på gennemsnit af års- og eksamenskarakter. Hvad har du fået i årskarakter?

#2.
Ny karakterskala. 00 er ikke det gamle 00. I øvrigt er det forkert, at man ikke kunne få 00 på gammel skala, hvis blot man mødte op.

Svar #8
11. juni 2007 af Julie_2650 (Slettet)

#7 : Jeg fik 7 i mundlig kemi og 4 i skriftlig.

Brugbart svar (0)

Svar #9
11. juni 2007 af maius (Slettet)

Du skal bare spørger din studievejleder og hun vil hjælpe dig med hvad du skal gøre.. har selv spurgt min.. men også læst noget om det på nettet..

nogle skoler tilbyder elever at supplere med fag de ikke har klaret eller haft i deres studieretning..self bagefter man er bestået..

tjek dine nærliggende skoler

:-)

Svar #10
11. juni 2007 af Julie_2650 (Slettet)

#9
Okay, tak for det :) Jeg prøver at skrive til hende.

Brugbart svar (0)

Svar #11
11. juni 2007 af stræber-pigen (Slettet)

#0 Hvad var du oppe i?

Brugbart svar (0)

Svar #12
11. juni 2007 af allan_sim

#8.
Så er der ingen problemer. Med kemi på B-niveau er gennemsnittet så

(7*0,75+4*0,75+0*1,5)/3 = 2,75

hvilket er over bestågrænsen på 2,0.

Svar #13
11. juni 2007 af Julie_2650 (Slettet)

#12

Er det ikke 100% karakteren gælder på B-niveau ?

Jeg mener det er :
C-niveau = 50%
B-niveau = 100%
A-niveau = 75%

??

Brugbart svar (0)

Svar #14
11. juni 2007 af Raver-chick (Slettet)

Jeg har intet at gøre med denne tråd ! Men ville bare lige sige til allan_sim at han simpelthen er en skat ! Du hjælper utrolig meget ! Det er skønt du gider bruge din tid på det :-)

Brugbart svar (0)

Svar #15
11. juni 2007 af The Master (Slettet)

Får han penge for det?

Brugbart svar (0)

Svar #16
11. juni 2007 af allan_sim

#13.
Jeg forstår ikke dit spørgsmål.

Jeg har udregnet det vægtede gennemsnit, og et fag på B-niveau har vægt 1,5 fordelt på karakterer i faget. Dermed tæller den skriftlige med vægt 0,75 og den mundtlige med vægt 0,75, således at årskaraktererne tilsammen har vægt 1,5. Da du kun kan komme til mundtlig eksamen i kemi B, tæller den med vægt 1,5.

Samlet er der brugt en vægt på 3, derfor divideres med 3.

#14.
Tak tak :-)

Brugbart svar (0)

Svar #17
11. juni 2007 af maius (Slettet)


alt det her med hvordan man regner ud hvilket gennemsnit man får.. tror jeg stadig at regeringen er i tvivl om den karakter man får til eksamen overtager ens skriftlig og mundtlig karakter... (men er selv i tvivl)

men det er rigtig nok det med C, B og A niveau

Svar #18
11. juni 2007 af Julie_2650 (Slettet)

#16

Øhh, okay. Jeg er nu ikke helt med.
Men regner med jeg får det forklaret på min skole en dag :)

Brugbart svar (0)

Svar #19
11. juni 2007 af The Master (Slettet)

#16 Får du penge for det ? Det er meget sandsynligt at du ikke gør, når du ikke giver respons..

Brugbart svar (0)

Svar #20
11. juni 2007 af -Zeta- (Slettet)

#19.
Eller fordi i postede i samme tidsskript? :-)

Forrige 1 2 Næste

Der er 36 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.