Kemi

MJ ??

12. juni 2007 af omallycat (Slettet)
Lige et hurtigt spørgsmål: Hvad står MJ for?

Er klar over at det er en endhed men står det for megajoule eller sådan noget :D

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2007 af Kemiersjov (Slettet)

MJ = Megajoule = 1.000.000 J

Svar #2
12. juni 2007 af omallycat (Slettet)

tusind tak

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juni 2007 af Kemiersjov (Slettet)

Et "mega-tak" må da vist være mere passende. ;-)

Svar #4
12. juni 2007 af omallycat (Slettet)

MEGA- tak så :)=

Skriv et svar til: MJ ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.