Dansk

FSA - Mdt. Dansk

12. juni 2007 af AMRCPH (Slettet)
Hej,

Jeg går i 9. klasse og skal på fredag op i mundtlig dansk. Hvad er vigtigt at bruge sin tid på inden prøven? Foreløbig har jeg læst referater af de opgivne tekster til pensum. Jeg har også skrevet temaer og genre ned, da jeg skal kunne perspektivere, og da jeg tror, det vil være mig en fordel. Jeg planlægger, at læse om forfattere og have styr på analysemodellerne inden fredag.

Er der nogen, der har nogle tips eller andet, som de har lyst til at dele? Jeg har også brug for at vide, hvad jeg skal tage med ind i forberedelseslokalet. Jeg må tage alt med ind til forberedelsen, men jeg skal vel ikke have for meget med? Derudover vil jeg vide, om I synes, at det er nødvendigt at kende noget til ikaros, narcissus, pygmalion, syndefaldet og ødipusmyten - det er ikke noget, som er gennemgået i min klasse, men min ven fra en anden skole siger, at det er 9. klasses stof.

Tak for svar og held og lykke til jer andre.

Svar #1
12. juni 2007 af AMRCPH (Slettet)

Nobody?

Svar #2
12. juni 2007 af AMRCPH (Slettet)

Come on, folkens! Please? :-|

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juni 2007 af Annethm (Slettet)

Hej

Jeg tror, at grundet til de manglende svar på dit indlæg er, at der ikke er noget at tilføje. Hvis du har styr på dine tekster, tekstanalyser + forfattere, så går det hele nok rigtig godt.

I 9. klasse havde vi bestemt ikke noget af det, du nævner, og hvis I ikke har gennemgået, jammen så er det ikke pensum, og du vil aldrig blive spurgt om det.

Jeg synes bestemt, det lyder til, at du har styr på det, og du er meget grundig.

Husk at vise initiativ og snak om den tekst (digt, billede eller andet), som du kommer op i. Så er jeg sikker på, at resultatet bliver godt.

Held og lykke

Vh Anne


Svar #4
12. juni 2007 af AMRCPH (Slettet)

Okay. Mange tak, Anne.

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. juni 2007 af vinter28 (Slettet)

hej, jeg har selv lige været oppe i mundtlig dansk, og så længe du husker ALLE dine noter og analyse papirer.. så skulle du være klar. :D

Smil, og lad være med at virke for nervøs.

Held og lykke

Svar #6
12. juni 2007 af AMRCPH (Slettet)

Tak. Hvad trak du, og hvordan gik det med karakteren? :)

Svar #7
13. juni 2007 af AMRCPH (Slettet)

Det er ligemeget ..

Skriv et svar til: FSA - Mdt. Dansk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.