Fysik
Mekanik
12. juni 2007 af
Fabianbm (Slettet)
Hej
Har brug for lidt hjælp til denne opgave.
En cyklist er på toppen af en 20m høj bakke. Cyklisten ruller nu ned til foden af bakken i frigear. Hvad er hastigheden for ved foden af bakken?
Skal man bruge at
E_pot = E_kin
m*g*h = ½*m*v^2 ?
Og hvad skal jeg gøre ved massen?
Har brug for lidt hjælp til denne opgave.
En cyklist er på toppen af en 20m høj bakke. Cyklisten ruller nu ned til foden af bakken i frigear. Hvad er hastigheden for ved foden af bakken?
Skal man bruge at
E_pot = E_kin
m*g*h = ½*m*v^2 ?
Og hvad skal jeg gøre ved massen?
Svar #1
12. juni 2007 af Stenalt (Slettet)
Ja du skal bruge denne antagelse... Massen går bare ud på begge sider...
Skriv et svar til: Mekanik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
