Fysik
elektriske energinotat
12. juni 2007 af
thelife (Slettet)
hej
er ved at skrive min notat ind om elektriske energi.
vil i se på det, og se om jeg har lavet det rigtig og om jeg mangler noget
Elektrisk energi :
Elektrisk energi kan være lampe, tv osv.
Altid i internationale er det:
1 kwh =er det samme som 3600 000 J som international
P = E/t
P er effekt(forbrug) i W
?E er energiforbruget i J
?t er tidsrummet for forbruget i s
???Delta
håber for svar
tak på forhånd
er ved at skrive min notat ind om elektriske energi.
vil i se på det, og se om jeg har lavet det rigtig og om jeg mangler noget
Elektrisk energi :
Elektrisk energi kan være lampe, tv osv.
Altid i internationale er det:
1 kwh =er det samme som 3600 000 J som international
P = E/t
P er effekt(forbrug) i W
?E er energiforbruget i J
?t er tidsrummet for forbruget i s
???Delta
håber for svar
tak på forhånd
Skriv et svar til: elektriske energinotat
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
