Kemi

kemi

24. april 2004 af funkyfrog (Slettet)
hvad betyder dette:
antal elektroner=
antal skaller med elektroner=
antal elektroner i yderste skal=

Brugbart svar (2)

Svar #1
24. april 2004 af KemiKasper (Slettet)

det er ihvert fald banalt! Det står vist i din kemibog!

Brugbart svar (2)

Svar #2
24. april 2004 af KemiKasper (Slettet)

Du burde måske lade være med at benytte forummet så meget - nogen af dine tråde er midt sagt ikke så velovervejede :)

https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=36508

https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=36510

Brugbart svar (2)

Svar #3
24. april 2004 af sontas (Slettet)

det er da ikke banalt, men tværtimod fundamental viden, som kræves for at kunne forstå kemi. :)

Brugbart svar (2)

Svar #4
24. april 2004 af KemiKasper (Slettet)

tror egentlig også det var det jeg ville have skrevet hvis jeg kunne formulere mig :p

Brugbart svar (2)

Svar #5
29. november 2009 af mb1628 (Slettet)

Det betyder at hvis du ved hvor mange elektroner der er, ved du også hvor mange elektronskaller der er, og at de der er i yderste skal er dem der er vigtigst fordi det er dem der afgives og optages til andre atomer.


Skriv et svar til: kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.