Matematik

Bevis cosinusrelationen, med stump vinkel.

13. juni 2007 af kalk23 (Slettet)
Hej

Nogen der vil skrive beviset for cosinusrelationen, med stump vinkel. Hvor det til sidst ender med at give

c^2=a^2+b^2-2ab*cosC

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2007 af Esbenps

Her er en god beskrivelse af det hele: http://home3.inet.tele.dk/pmh/1g/doitself.htm

Der er endda mulighed for selv at gennemgå beviset...

Svar #2
13. juni 2007 af kalk23 (Slettet)

Der tager de bare ikke udgangspunkt i c^2=a^2+b^2-2ab*cosC

Desuden forstår jeg det ikke helt hvad de mener :-/

Svar #3
13. juni 2007 af kalk23 (Slettet)

Skulle gerne have det inden i morgen. Nogen der kan hjælpe?

Svar #4
14. juni 2007 af kalk23 (Slettet)

Ifølge denne: http://home3.inet.tele.dk/pmh/1g/cosrel/cosrel.htm

Jeg forstår ikke hvordan dette her kan gå til:

cos(v)=x/c
x=c*cos(v)
x=-c*cos(A)

Er cos(V) og cos(A) den samme?
hvordan kan c blive til minus c?

Please giv mig et svar inden morgen tidlig...

Skriv et svar til: Bevis cosinusrelationen, med stump vinkel.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.