Matematik
a forskelligt fra 0
14. juni 2007 af
karlmarx (Slettet)
hvor skal a altid være forskelligt fra nul i en 2.gradsligning?
Svar #2
14. juni 2007 af 150972 (Slettet)
Prøv at sætte a=0. Hvis nu a<0(altså negativ) hvad så?
Og det samme med a>0?
Er der tale om et andengradsp. når a=0?
Og det samme med a>0?
Er der tale om et andengradsp. når a=0?
Skriv et svar til: a forskelligt fra 0
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
