Matematik
Kan nogen venligst gøre noget ved det her?
15. juni 2007 af
Benny_DK (Slettet)
Hey,
Det ville være fedt hvis der var nogen der lige gad kigge på det her. Mit bud er diffentialregning, som ikke lige er min stærkeste side.
Jeg ved følgende:
A1=2 og N=<1
p=(p0*A1)/(A1+N)
Jeg vil finde p0, hvis det kan lade sig gøre.
Tak på forhånd,
Mikkel
Det ville være fedt hvis der var nogen der lige gad kigge på det her. Mit bud er diffentialregning, som ikke lige er min stærkeste side.
Jeg ved følgende:
A1=2 og N=<1
p=(p0*A1)/(A1+N)
Jeg vil finde p0, hvis det kan lade sig gøre.
Tak på forhånd,
Mikkel
Svar #1
15. juni 2007 af ibibib (Slettet)
Du skal isolere p0
p = (p0·A1)/(A1+N)
p/(A1+N) = p0·A!
osv.
p = (p0·A1)/(A1+N)
p/(A1+N) = p0·A!
osv.
Svar #2
15. juni 2007 af -Zeta- (Slettet)
#1.
Du mener selvfølgelig...
p = (p0·A1)/(A1+N)
p·(A1+N) = p0·A1
Du mener selvfølgelig...
p = (p0·A1)/(A1+N)
p·(A1+N) = p0·A1
Svar #3
15. juni 2007 af Benny_DK (Slettet)
Tak for hjælpen, men jeg bange for den ikke helt rækker for jeg kan sku ikke lige komme længere end det her:
p = (p0·A1)/(A1+N)
p·(A1+N) = p0·A1
(P·(A1+N))/A1=p0
Er det muligt at løse stykket så meget at man får en talværdi for p0???
p = (p0·A1)/(A1+N)
p·(A1+N) = p0·A1
(P·(A1+N))/A1=p0
Er det muligt at løse stykket så meget at man får en talværdi for p0???
Skriv et svar til: Kan nogen venligst gøre noget ved det her?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
