Matematik

fra mg til kg

18. juni 2007 af idinnguaq (Slettet)
hej..
min veninde har taget smertestillende i et halvt år, så vi har beregnet, at hun har taget 1095 piller. Hver pille vejer 200 mg, hvor mange kg er det? :D
på forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2007 af ibibib (Slettet)

200 mg = 0,2 gram = 0,0002 kg
1095·0,0002 = 0,219 kg

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. juni 2007 af mathizzle (Slettet)

0,22 kg.

Svar #3
18. juni 2007 af idinnguaq (Slettet)

tak :D

Skriv et svar til: fra mg til kg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.