Fysik

densitet og intensitet

20. juni 2007 af thelife (Slettet)
hej


hvad er desitet og intensitet er det, det samme?

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2007 af hg5e17ah (Slettet)

Oftest vil man sige:

Densitet = massefylde (masse pr. rumfang)

Intensitet = påvirkning (energi) pr. areal pr. tid

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. juni 2007 af *MissSofie (Slettet)

densitet: Massefylde også kaldet massetæthed, densitet eller vægtfylde er masse per rumfang.

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. juni 2007 af wonderchild (Slettet)

densitet = massefylde, vægtfylde
intensitet = styrke, en gennemtrængende kraft

umiddelbart ville jeg ikke sige det er det samme.

Svar #4
20. juni 2007 af thelife (Slettet)

der står i min bog at


med et teleskop kan man måle intensiteten af den stråling der når ned til os og lysstyrken kan derefter beregnes hvis afstanden er kendt

kan i hvis mig hvordanman gør det

håber for svar

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. juni 2007 af QaZZaQ

Man bruger sammenhængen F=L/(4*pi*r^2), hvor F er fluxen, eller intensiteten af strålingen ved jorden, L er luminositeten af objektet (lysstyrken), og r er afstanden til objektet.

Skriv et svar til: densitet og intensitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.