Matematik
Et eksempel til komplekse tal
21. juni 2007 af
valdsen (Slettet)
Søger et eksempel på en udregning til komplekse tal. Hvis jeg skulle have trukket spørgsmålet "Gør rede for de kompleksetal, samt bevis Moivres formel".
Derudover ville jeg høre om min gør rede del er til strækkelig uploader den lige...
Nå d= negativ findes der ingen reelle rødder. w2 = -1
Udvide R således at R bliver en delmængde af vores nye talmængde C.
Tal af formen
C: a1 + a2 * sqr(-1)
Tallegemets eksisten bekræftes ved de forskellige love for tallegemer, hvor jeg har tænkt mig at vise M4 samt AM1
på forhånd tak
Derudover ville jeg høre om min gør rede del er til strækkelig uploader den lige...
Nå d= negativ findes der ingen reelle rødder. w2 = -1
Udvide R således at R bliver en delmængde af vores nye talmængde C.
Tal af formen
C: a1 + a2 * sqr(-1)
Tallegemets eksisten bekræftes ved de forskellige love for tallegemer, hvor jeg har tænkt mig at vise M4 samt AM1
på forhånd tak
Skriv et svar til: Et eksempel til komplekse tal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
