Fysik

potentiel energi

22. juni 2007 af thelife (Slettet)
hej

derstår i min opg at

på den lange bakke op mod skolen er der en højde forskel på 26 m , en elev på 65 kg kører op ad bakken på sin cykel der vejer 15 kg
beregn tilvæksten i potentiel energi

er det sådan

Epot=mgh

65+15=70

70*26*9,82=

tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juni 2007 af Søren_B (Slettet)

deltaE_pot = m*g*deltah, hvor delta h = 26m.

Bemærk, at 60kg + 15kg = 80kg

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. juni 2007 af sheaf (Slettet)

...eller måske 65kg + 15kg = 80kg :-)

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. juni 2007 af Søren_B (Slettet)

:)

Svar #4
22. juni 2007 af thelife (Slettet)

hehe nå ja

men ellers er den rigtig ?

Skriv et svar til: potentiel energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.