Kemi
kemi...Haster
01. maj 2004 af
Line greve (Slettet)
Hey.. er der ikke nogle, der vil rette disse opgaver...???
På forhånd tak..
1) Afstem reaktionsskemaet:
AL + o2 ---> AL2O3
= 2 AL + 1 ½ O2 --> AL2O3
En oinforbindelse består af ionerne Fe3+ og CL-
Opskriv formlen for denne kemiske forbindelse.
Kan simpelthen ikke huske det, og det er rimelig vigtigt, da jeg skal op i naturfag om 2 uger.. Er der nogle der kan hjælpe..???
3) Færdiggør reaktionsskemaet CuO + H2
= CuO+ H2O
På forhånd tak..
1) Afstem reaktionsskemaet:
AL + o2 ---> AL2O3
= 2 AL + 1 ½ O2 --> AL2O3
En oinforbindelse består af ionerne Fe3+ og CL-
Opskriv formlen for denne kemiske forbindelse.
Kan simpelthen ikke huske det, og det er rimelig vigtigt, da jeg skal op i naturfag om 2 uger.. Er der nogle der kan hjælpe..???
3) Færdiggør reaktionsskemaet CuO + H2
= CuO+ H2O
Svar #1
01. maj 2004 af sontas (Slettet)
Cl har et - og Fe har 3+, derfor må ionforbindelsen være FeCl3
Skriv et svar til: kemi...Haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
