Fysik
I=I0 * a^ x
25. juni 2007 af
thelife (Slettet)
hvad står
I=I0 * a^ x
bruges den formel til at finde intensiteten
hvad står a for
I=I0 * a^ x
bruges den formel til at finde intensiteten
hvad står a for
Svar #1
25. juni 2007 af peter lind
Det står for den faktor som intensiteten har ændret sig med når x ændres med 1.
Skriv et svar til: I=I0 * a^ x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
