Engelsk

Bedre til faget?

06. juli 2007 af Billal001 (Slettet)
Jeg vil utroligt gerne blive bedre til faget engelsk. Jeg synes jeg læser det utroligt godt. Men når det kommer til det skriftlige så er det ikke lige så godt som læsningen. Har i nogle gode råd til at blive bedre skriftligt?

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juli 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Ja, du skal læse nogle engelske Internetsider eller bøger, det hjælper også at se lidt Sky News hver dag. Så går det ind i blodet lidt efter lidt. Det er vigtigt, at du gør det regelmæssigt.

Svar #2
06. juli 2007 af Billal001 (Slettet)

Danke. Andre ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. juli 2007 af Horekassen (Slettet)

Umiddelbart vil jeg mene at du bør træne i at skrive på engelsk.

Du kan f.eks. rode dig ud i nogle diskusioner på engelske fora.

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. juli 2007 af eightx2 (Slettet)

Or you could write your posts/threads in here in English so that we can correct you if there are errors :) Just a suggestion.

Svar #5
21. juli 2007 af Billal001 (Slettet)

I like your suggestion, and i'll start to write in English. Start an discussion, and i'll answer.

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. juli 2007 af eightx2 (Slettet)

1) "jeg" -> "I", not "i". Remember that :)
2) "an discussion" -> "a discussion" - you do know why, don't you?

I'm not sure what to write if I have to start a discussion, but perhaps you could write about your day or something you've experienced, or you could write a little imaginative story. You choose :)

Svar #7
21. juli 2007 af Billal001 (Slettet)

Okay :)

Actually I have bored my ass out of my paints :D I have played some internet games(boring), and I have begin to write my own "litteraturhistoriskoversigt". And i started to write about the time of the Romance, from 1800 to 1870. :)

Svar #8
21. juli 2007 af Billal001 (Slettet)

Forgot "I" sorry i just have to "Vende mig til det". :P

Brugbart svar (0)

Svar #9
21. juli 2007 af eightx2 (Slettet)

1) "paints" -> "pants" - and that phrase just doesn't sound good, if you meant "jeg har kedet mig ihjel", then it's "I've been bored to death".
2) "have begin" -> "have begun".
3) "the Romance" - did you mean "the Roman Empire" (=Romerriget)?

Well okay, that sounds a tad boring. What do you think of the weather today? (Lame question, but I'm seriously out of ideas..)

Brugbart svar (0)

Svar #10
21. juli 2007 af Romulus (Slettet)

#7
Lige en rettelse mere, end du fik i #9; komma efter "actually" i første sætning, da det er et adverbielt led .

#9
Er sikker på, at vedkommende mener "romantikken" og ikke Romerriget :-)

Brugbart svar (0)

Svar #11
21. juli 2007 af Cecimort (Slettet)

#9: Perhaps Billal is thinking about the historic period the Romanticism used in literature :)

Brugbart svar (0)

Svar #12
21. juli 2007 af Cecimort (Slettet)

Der var jeg lige et sekund eller to for langsom :D

Svar #13
21. juli 2007 af Billal001 (Slettet)

Ja, jeg mente Romantikken :)

Brugbart svar (0)

Svar #14
21. juli 2007 af eightx2 (Slettet)

Heh ok, my mistake.

Svar #15
21. juli 2007 af Billal001 (Slettet)

The weather was fine today, it could be delicious if it was 35 degrease, but we can hope that i would be that, before the summer time ends. Do you know something about the historic period the Romanticism? So in that way, i can be better to English, and in another way get ideas to my papers.

Brugbart svar (0)

Svar #16
22. juli 2007 af Cecimort (Slettet)

1)degrease = degrees :)

2)I think that the best way to put it would be great instead of delicious.

3) (It is probably a spelling error, but for safety's sake :) ) i = it

4) It should be called "So that I can improve my English" instead of "be better to English"

5) Paper is (usually) singular, if you do mean written words in connection with school

When that is said, I would think that 35 C is too hot for the Danish environment. 23-26 C is fine for me :)

Svar #17
22. juli 2007 af Billal001 (Slettet)

Thanks :) But i did'nt understood this text: (It is probably a spelling error, but for safety's sake :) ) _i = it_

I know, i writen 35 C just to get something to talk about. But what do u think about the weather today! I think it sucks! But sometimes rain can be good for the nature. But it's to "trist" :D

Brugbart svar (0)

Svar #18
11. august 2007 af akadina (Slettet)

#17
Pas på dine datidsformer:
'I didn't understood' -> 'I didn't understand'

OG HUSK: jeg=I (altid stort)

Skriv et svar til: Bedre til faget?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.