Latin
Pluvia ad astra
01. august 2007 af
LKMortensen (Slettet)
Er det "rainbow to the stars"?
Svar #1
01. august 2007 af Marcus (Slettet)
Ved ikke om endelserne er korrekte, men det kan godt passe med ordene, da:
Pluvia = Af eller fra regn; regn-bringende
Ad = Til
Astra = Stjerner
Pluvia = Af eller fra regn; regn-bringende
Ad = Til
Astra = Stjerner
Skriv et svar til: Pluvia ad astra
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
