Kemi

Eksamen i Kemi

07. maj 2004 af Rabiz (Slettet)
Hej jeg skal til 1.g kemi eksamen. Mit spørgsål er så: Er man fulstændig fucked hvis man ikke har nogle journaløvelser ? Hvor lang forberedelsestid har man?

Brugbart svar (1)

Svar #1
08. maj 2004 af JulieJense (Slettet)

Hejsa.
Nej, du er ikke helt på bar bund, hvis du ingen journaløvelser har. Din lærer skulle gerne have givet dig en seddel over hvad der er opgivet - også mht. rapporter og journaler. Disse opgivne journaler skal du dog helst få fat i, idet der sagtens kan stilles spørgsmål i dem

Brugbart svar (1)

Svar #2
10. maj 2004 af JulieJense (Slettet)

Hov glemte lige at svare på dit sidste spørgsmål. Jeg mener, at forberedelsestiden er ca. 20min, men hvorfor slår du det ikke op i det hæfte du har fået udleveret, hvor nogle eksamensdatoer er opgivet sammen med regler mht. eksamenerne og karaktergivningen?

Brugbart svar (1)

Svar #3
10. maj 2004 af Samuel (Slettet)

Altså dine journaler er jo notater til de forsøg i har lavet, men ikke skrevet rapport over. Hvis du så trækker et spørgsmål hvor du fx skal snakke om redox-titrering, og du ikke kan gennemgå og forklare beregninger mv., ja, så er du sgu på røven. Sørg for at få fat i forsøgsarkene - det tager ikke lang tid at lave beregninger osv.
Du virker ikke som om, du har orienteret dig særligt godt, men hvis du har fornuftige spørgsmål vedr. eksamen og forberedelse dertil, vil jeg meget gerne hjælpe - klarede selv kemi-eksamen med bravour sidste år...

Svar #4
10. maj 2004 af Rabiz (Slettet)

Takker Samuel.. Problemet er bare, at vi ikke har forsøgsark til alle vores journaler. Sommetider lavede vores lære bare et forsøg uden at overhovedet orientere os om forsøget og dets formål. Derfor er jeg ret forvirret, men selvfølgelig har vi da også lavet eksempler på diverse emner. Kan jeg evt. få din mail eller messenger, hvis der opstår nogle problemer eller spørgsmål, som du kan have svaret på ?

på forhånd tak

Brugbart svar (1)

Svar #5
10. maj 2004 af Samuel (Slettet)

Du kan bare skrive herinde, det er det nemmeste - og så kan andre jo også få glæde af eventuelle gode råd... Jeg har sat den til at sende mig en e-mail-meddelelse når der kommer nye indlæg i tråden.

Svar #6
06. juni 2004 af Rabiz (Slettet)

Hej igen

Jeg har fået et ark over alle de journaler vi har gennemgået i år. Men jeg er stadig meget forviret. Håber at i kan besvare nogle spørgsmål for mig:
Når man trækker sit spørgsmål står der så, hvilket forsøg man skal forklare?
Er det sikkert, at der overhovedet er et eksperiment indblandet i det spørgsmål man trækker?

Brugbart svar (1)

Svar #7
06. juni 2004 af Samuel (Slettet)

Ja, det fremgår af dit spørgsmål, hvilket forsøg, der SKAl inddrages.

Nej, det er ikke sikkert, at du skal gennemgå et forsøg - det fremgår af spørgsmålet.

Brugbart svar (1)

Svar #8
06. juni 2004 af Agnethe (Slettet)

Forberedelsestiden er ca. 25 minutter. Måske vil nogle af de andre der skal op i kemi låne dig deres noter til forsøgene?

Skriv et svar til: Eksamen i Kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.