Engelsk

Hvordan siger man det?!

21. august 2007 af chinabox (Slettet)
Hvordan siger man:

Solcreme

Grader (eller evt. hvordan man laver, den der runde cirkel ude i højre hjørne ved et tal)

Seværdigheder


At lade (lader os gå)

Tyrefægtning

Svar #1
21. august 2007 af chinabox (Slettet)

Hvordan man også siger slotte?

Svar #2
21. august 2007 af chinabox (Slettet)

stemning?

Svar #3
21. august 2007 af chinabox (Slettet)

kølige?

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. august 2007 af Hindsborg (Slettet)


1. "suntan lotion" eller "sunblock" eks. "sunblock with a protection factor of fifteen"

2. "Degree / temperature"

3. besøge seværdigheder --> "go sightseeing" (måske du skal bruge andre formuleringer her?)

4. "To let (us go)"

5. "bullfighting"


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. august 2007 af Hindsborg (Slettet)

slotte = castles

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. august 2007 af -Zeta- (Slettet)

Solcreme = Sunscreen

Grader = Degrees

Seværdigheder = Sights

Slotte = Castles

Stemning = Sentiment

Kølige = Cool

Svar #7
21. august 2007 af chinabox (Slettet)

Collin and I are having a great time in Spain, thank you so much for leading (Lader) us go. Det er denne sætning med let go, jeg er forvirret over.

Tusind tak for hjælpen alle sammen, hehe :) !

Brugbart svar (0)

Svar #8
21. august 2007 af -Zeta- (Slettet)

...thank you so much for letting us go...

Svar #9
21. august 2007 af chinabox (Slettet)

thank u :) !

Svar #10
21. august 2007 af chinabox (Slettet)

Hvordan siger man;


motionscenter?

og så videre?

På engelsk, hehe :D ?!

Brugbart svar (0)

Svar #11
21. august 2007 af MHE (Slettet)

#10 Må man anbefale indkøb af en ordbog?

Motionscenter kan kaldes for "gymnasium" eller blot "gym".

Brugbart svar (0)

Svar #12
21. august 2007 af -Zeta- (Slettet)

Ja, eller også blot 'fitness centre'.

og så videre = 'and so on' eller 'et cetera'(fork. etc.)

Skriv et svar til: Hvordan siger man det?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.