Fysik
hjælp er total lost
24. august 2007 af
jamila20 (Slettet)
hey alle
er der nogle der kan forklar for mig hvordan man kan vise denne opgave som lyder sådan ;
vis at ligningen for banekurven for kasteparablen i et " lodret-vandret-koordinatsystem`" har formen
y=g/(2*v0x)*(x-x0)+ (voy/v0x)*(x-x0)+y0
jeg forstår ikke helt hvordan jeg skal vise det
håber der nogle der kan hjælpe
er der nogle der kan forklar for mig hvordan man kan vise denne opgave som lyder sådan ;
vis at ligningen for banekurven for kasteparablen i et " lodret-vandret-koordinatsystem`" har formen
y=g/(2*v0x)*(x-x0)+ (voy/v0x)*(x-x0)+y0
jeg forstår ikke helt hvordan jeg skal vise det
håber der nogle der kan hjælpe
Svar #1
24. august 2007 af jamila20 (Slettet)
hov der fejl
vis at ligningen for banekurven for kasteparablen i et " lodret-vandret-koordinatsystem`" har formen
y=g/(2*v0^2)*(x-x0)^2+ (voy/v0x)*(x-x0)+y0
jeg forstår ikke helt hvordan jeg skal vise det
håber der nogle der kan hjælpe
vis at ligningen for banekurven for kasteparablen i et " lodret-vandret-koordinatsystem`" har formen
y=g/(2*v0^2)*(x-x0)^2+ (voy/v0x)*(x-x0)+y0
jeg forstår ikke helt hvordan jeg skal vise det
håber der nogle der kan hjælpe
Svar #2
24. august 2007 af jamila20 (Slettet)
hov der fejl
vis at ligningen for banekurven for kasteparablen i et " lodret-vandret-koordinatsystem`" har formen
y=-g/(2*v0x^2)*(x-x0)^2+ (voy/v0x)*(x-x0)+y0
sådan nu skulle ligningen var rigtig
vis at ligningen for banekurven for kasteparablen i et " lodret-vandret-koordinatsystem`" har formen
y=-g/(2*v0x^2)*(x-x0)^2+ (voy/v0x)*(x-x0)+y0
sådan nu skulle ligningen var rigtig
Svar #4
24. august 2007 af jamila20 (Slettet)
jeg forstår ikke linket helet jeg vil gerne have der forklaret trin for trin
Skriv et svar til: hjælp er total lost
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
