Matematik
hvordan dælen skal denne figur konstrueres?
26. august 2007 af
noveau (Slettet)
En mark har form som en (skæv) firkant ABCD. Man får oplyst, at
|AB|=140m , |AC|=150m , |BC|=120m , |AD|=100m , <DAC= 70grader
bestem markens areal i m^2
Forstår ikke hvordan jeg skal starte ud? :)
|AB|=140m , |AC|=150m , |BC|=120m , |AD|=100m , <DAC= 70grader
bestem markens areal i m^2
Forstår ikke hvordan jeg skal starte ud? :)
Svar #4
26. august 2007 af mathon
...trekanters trigonometri kender du måske - så #1's svar var skam ganske retningsvisende...
Svar #5
26. august 2007 af Kemiersjov (Slettet)
Start med at tegne figuren, så er det meget lettere. Du kender en vinkel, start med den og afsæt så de to liniestykker, der du går fra denne vinken.
Nå du har tegnet den skæve firkant, kan du dele den op i trekanter som tidligere foreslået.
Nå du har tegnet den skæve firkant, kan du dele den op i trekanter som tidligere foreslået.
Svar #6
26. august 2007 af noveau (Slettet)
det var bestemt ikke for at være hånlig. kan godt se det ku forstås sådan. Har lige slået op i formelsamlingen under trigonometriafsnittet og der var svarene på min bønner.
Skriv et svar til: hvordan dælen skal denne figur konstrueres?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
