Matematik
udregn & reducer
26. august 2007 af
mosquito (Slettet)
Hej jeg har desværre lidt problemer med denne opgave... hva' gør jeg galt?
opgave: (4-(3/c)) : ((6/c)-8)...
jeg gør så...
= ((4/1)-(3/c)) : ((6/c)-(8/1))
= ((4c-3)/c) : ((6-8c)/c)
= ((4c-3)c) : ((6-8c)c)
= (4c-3) : (6-8c)
men... det skulle give - 1/2?? står der i min bog???
hvor er det jeg går galt? eller er det i bund og grund det samme?
Mvh Krabbe
opgave: (4-(3/c)) : ((6/c)-8)...
jeg gør så...
= ((4/1)-(3/c)) : ((6/c)-(8/1))
= ((4c-3)/c) : ((6-8c)/c)
= ((4c-3)c) : ((6-8c)c)
= (4c-3) : (6-8c)
men... det skulle give - 1/2?? står der i min bog???
hvor er det jeg går galt? eller er det i bund og grund det samme?
Mvh Krabbe
Svar #2
26. august 2007 af mosquito (Slettet)
det er altså lige frækt nok!!! men mange tak;) den så jeg sgu ikke lige!
Skriv et svar til: udregn & reducer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
