Matematik
en bette ligning som viste sig at være svær.
29. august 2007 af
CamillaTrolle (Slettet)
Hej har fået en aflevering for og kan ikke finde ud af en opgave. Det er til Torsdag.
(Det hele plus 2/3) - 1/3 = 10. En betengelse er at det hele er et helt tal.
Jeg tror det er 10=(x+2/3)-1/3 ligningen er men er ikke sikker. skal have en ligning det er opgaven.
Med venlig hilsen Camilla
(Det hele plus 2/3) - 1/3 = 10. En betengelse er at det hele er et helt tal.
Jeg tror det er 10=(x+2/3)-1/3 ligningen er men er ikke sikker. skal have en ligning det er opgaven.
Med venlig hilsen Camilla
Skriv et svar til: en bette ligning som viste sig at være svær.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
