Engelsk
Lille oversættelse Hjælp !
29. august 2007 af
18Denise (Slettet)
Det sætter gang i boligmarkedet.
Svar #1
29. august 2007 af -Zeta- (Slettet)
This/It boosts the housing market.
This = Dette sætter gang i...
It = Det sætter gang i...
This = Dette sætter gang i...
It = Det sætter gang i...
Skriv et svar til: Lille oversættelse Hjælp !
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
