Matematik

Forskrifter

02. september 2007 af Yasir88 (Slettet)
f(x) = ½x -3 og g(x) = 2x^2-5x

Hvordan kan jeg angive forskrift for f(g(x)) og g(f(x)) ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2007 af mathon


f(g(x)) = f(2x^2-5x) = (1/2)(2x^2-5x)-3 = x^2-2,5x-3

og

tilsvarende med g(f(x))...

Skriv et svar til: Forskrifter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.