Matematik
Ligning og funktion driller ..
02. september 2007 af
kyrooo (Slettet)
Ja så er der flere problemer for matematik-svage mig, som prøver at få nogle færdige stykker så jeg kan sidde og prøve at forstå det logiske(FOR NOGEN) i det her :P
- jeg er stadig mongol til mat. så en fuld udførelse af stykket, med alt hvad der skal gøres, måske krydret med lidt tekst om HVAD man skal gøre så selv jeg kan fatte det :D..
OPG1:
a) Bestem c så ligningen x² + 4x + c = 0 har netop én løsning.
OPG2:
a) Bestem løsningen til ligningsystemet:
3x + 4y = 10
4x - 3y = 5
OPG3: Bestem minimum for funktionen:
f(x) = x² +2/x, x > 0
På forhånd
MANGE tusind tak derude. I er en kæmpe hjælp :)
- jeg er stadig mongol til mat. så en fuld udførelse af stykket, med alt hvad der skal gøres, måske krydret med lidt tekst om HVAD man skal gøre så selv jeg kan fatte det :D..
OPG1:
a) Bestem c så ligningen x² + 4x + c = 0 har netop én løsning.
OPG2:
a) Bestem løsningen til ligningsystemet:
3x + 4y = 10
4x - 3y = 5
OPG3: Bestem minimum for funktionen:
f(x) = x² +2/x, x > 0
På forhånd
MANGE tusind tak derude. I er en kæmpe hjælp :)
Svar #1
02. september 2007 af Peden (Slettet)
a) Andengradsligningen har netop én løsning når diskriminanten D er lig med 0.
D= b^2-4*a*c
b) Der er flere måder, prøv at ændre ligningerne så de bliver på formen y = a*x + b og tegn dem så ind i et koordinatsystem.
D= b^2-4*a*c
b) Der er flere måder, prøv at ændre ligningerne så de bliver på formen y = a*x + b og tegn dem så ind i et koordinatsystem.
Svar #2
02. september 2007 af Otzen (Slettet)
opg 2:
isoler enten x eller y i begge ligninger. så har du to ting, der er lig med enten x eller y og kun 1 ubekendt.
isoler enten x eller y i begge ligninger. så har du to ting, der er lig med enten x eller y og kun 1 ubekendt.
Skriv et svar til: Ligning og funktion driller ..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
