Matematik
stamfunktion til f...?
03. september 2007 af
zhandra (Slettet)
HEj (:
hr fået stillet følgende opgave i min aflevering:
En funktion er bestemt ved f(x) = 3e^x +4
bestem en stamfunktion til f, hvis graf går gennem punktet (0,2)
------------
Har så fundet en stamfunktion som ser sådan ud: intergrale f(x) 3e^x+4x+k dx
hvad så nu ? :S
på forhånd tak :D
hr fået stillet følgende opgave i min aflevering:
En funktion er bestemt ved f(x) = 3e^x +4
bestem en stamfunktion til f, hvis graf går gennem punktet (0,2)
------------
Har så fundet en stamfunktion som ser sådan ud: intergrale f(x) 3e^x+4x+k dx
hvad så nu ? :S
på forhånd tak :D
Svar #1
03. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)
f(x)=3*exp(x)+4*x+k<=>2=3*(exp(0)+4*0+k<=>3+k=0<=>k=-3
Svar #2
03. september 2007 af zhandra (Slettet)
Okay, men sku det ikk give 2 ?
så må k være -1 ?
eller hvad ? :b
så må k være -1 ?
eller hvad ? :b
Skriv et svar til: stamfunktion til f...?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
