Kemi
Kemi
03. september 2007 af
Fassos (Slettet)
1.Angiv de kemiske symboler for følgende grundstoffer :
Guld, Kviksølv, Argon, Molybdæn, Tin, Zink, Brom.
hvilke af ovenstende forbindelser er metalleer?
Guld, Kviksølv, Molybdæn, Tin og Zink
2.hvilke af følgende stoffer er kemiske forbindelser:
FeBr2,S8, N2O5, Br2, sukker, glas
Dem der er IMO: FeBr2, N2O5, Br2, sukker, glas.
3. Angiv antallet af protoner og neutroner og elektroner i følgende grundstoffer:
11B, 111Cd, 195Pt
11B og 111 Cd og 195Pt
5 og 48 og 78
Kan I hjælpe mig med den sidste opgave og er de andre 2 opgaver korrekte ?
mvh.
Fassos
Guld, Kviksølv, Argon, Molybdæn, Tin, Zink, Brom.
hvilke af ovenstende forbindelser er metalleer?
Guld, Kviksølv, Molybdæn, Tin og Zink
2.hvilke af følgende stoffer er kemiske forbindelser:
FeBr2,S8, N2O5, Br2, sukker, glas
Dem der er IMO: FeBr2, N2O5, Br2, sukker, glas.
3. Angiv antallet af protoner og neutroner og elektroner i følgende grundstoffer:
11B, 111Cd, 195Pt
11B og 111 Cd og 195Pt
5 og 48 og 78
Kan I hjælpe mig med den sidste opgave og er de andre 2 opgaver korrekte ?
mvh.
Fassos
Svar #2
03. september 2007 af Kemiersjov (Slettet)
Opgave 3.
Antal protoner = antal elektroner = stoffets nr. i det periodiske sstem.
Antal Neutroner = vægt (af isotopen) - antal protoner
Find nr og vægt for de aktuelle atomer.
Antal protoner = antal elektroner = stoffets nr. i det periodiske sstem.
Antal Neutroner = vægt (af isotopen) - antal protoner
Find nr og vægt for de aktuelle atomer.
Skriv et svar til: Kemi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
