Matematik

fuldstændig løsning til differentialligning

03. september 2007 af SofieAsk (Slettet)
jeg skal finde den fuldstændige løsning y'=3^2-2x+1 + den løsning hvis graf går gennem punktet (2,4) hvad gør jeg når 3x er opløftet?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)

du har skrevt 3^2, du mener 3*x^2?, så får du F(x)=x^3-x^2+x+k. Så s finder du F(2)=2^3-2^2+2+k=4, så finder du k=-2, den fuldstændige løsning er så y=x^3-x^2+x-2

Skriv et svar til: fuldstændig løsning til differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.