Matematik

Reduktion

04. september 2007 af Hans20 (Slettet)

Hej .,


Er der nogen som kan forklar mig , hvordan jeg skal anbrige følgende opgave på .,

-5x (2y – 8) + 4xy – 3y (5 – 6x)

skal jeg først gange ind i den første parentes med -5x
og den anden parentes med 3y ?

eller ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2007 af Sherwood (Slettet)

Ja, start du bare med det.

Svar #2
04. september 2007 af Hans20 (Slettet)


-5x(2x-8)+4xy-3y(5-6x) =
-10x^2+40x+4xy-15y+18xy =

-30x+22xy-15y ?

er ikke sikker

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2007 af Sherwood (Slettet)

Du har byttet om på reduceringsstykkerne. Skal det være -5x(2y-8) eller -5x(2x-8)??

Svar #4
04. september 2007 af Hans20 (Slettet)


Y skal det være .,

-5x(2y-8)+4xy-3y(5-6x) =
-10xy+40x+4xy-15y+18xy =

10xy+40x-15



Svar #5
04. september 2007 af Hans20 (Slettet)

-10xy+40x-15

der er mit bud .,

Svar #6
04. september 2007 af Hans20 (Slettet)

10xy+40x-15y

HAHA .,

Brugbart svar (0)

Svar #7
04. september 2007 af Sherwood (Slettet)

-10xy+18xy+4xy=-10xy Regn lige den om.

-15y!

Svar #8
04. september 2007 af Hans20 (Slettet)

12 .,

Svar #9
04. september 2007 af Hans20 (Slettet)

12xy+40x-15y ?

Brugbart svar (0)

Svar #10
04. september 2007 af Sherwood (Slettet)

Perfekt!

Skriv et svar til: Reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.