Matematik

Sæt uden for parents

05. september 2007 af Dansetrold (Slettet)

Jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan man regner denne ud. Har resultatet, så det er ikke det, men blot fremgangsmåden. a²b-ab²=

Mange tak (:

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2007 af mathon


a²b-ab² = a*a*b - a*b*b = ab(a-b)

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Fællesfaktorer sættes udenfor, det første led kan skrives aab og det andet led abb, fælles er altså ab, så a^2b^2-ab^2=ab(a-b)

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Ok, der var vi næsten lige hurtige.

Svar #4
05. september 2007 af Dansetrold (Slettet)

Tak for hjælpen.. (:


Skriv et svar til: Sæt uden for parents

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.