Matematik

analytisk geometri

06. september 2007 af noveau (Slettet)
M3 = {(x,y) |x=2 /\ 4 < y >7}

/\ skal læse som det en den der lille hat der betyder og.

Hvor tegner man den ind?

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2007 af Duffy

Der må vel skulle stå "4 > y >7" ?!

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2007 af mathon


1) tegn linjen x = 2

2) afmærk på linjen A(2,4) og B(2,7)

3) linjestykket (punktmængden) mellem A og B (A og B ikke medregnet) er identisk med M3 - forudsat 4 < y >7 betyder 4 < y < 7

HUSK: ulighedstegnene skal vende samme vej ved denne intervalskrivemåde...

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. september 2007 af Duffy

Der må vel skulle stå "4 < y < 7" ?!
Eller "4 > y > 7" ?!

Skriv et svar til: analytisk geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.